Empowering Business to Lead through Excellence and Innovation

FUSHAT NË TË CILAT OPEROJMË

Sisteme të Integruara Sigurie

Si Integrues Profesional të Sistemeve të Sigurisë, ne sigurojmë një shërbim të plotë dhe të specializuar në Kontrollin e Aksesit, Sistemeve anti-zjarri, Video IP, Menaxhimi i Videove dhe Shërbimeve.

Sistemet të Integruara Komunikimi

Zgjidhje të Komunikimit Digjital për aplikacione të ndryshme. Produktet tona janë sipas përmasave, madhësisë dhe fuqisë së duhur, gjithashtu edhe me kosto të ulët. Ofrojmë zgjidhje të sigurta të zërit dhe të të dhënave.

Sisteme Menaxhimi për Ndërtesa

Sistemet e Kontrolli të instaluara në ndërtesa, të cilat kontrollojnë dhe monitorojnë pajisjet mekanike dhe elektrike siç janë ventilimi, ndriçimi, sistemet e zjarrit, sistemi elektrik dhe sistemet e sigurisë.

Sisteme të Dedikuara Operimi dhe Menaxhimi

Skuadra e Sistemeve të Menaxhimit të Operimit të Biznesit përbëhet nga profesionistë të dedikuar, të cilët zhvillojnë sistemet e biznesit. Misioni ynë është të sigurojë shërbim të klasit të parë duke siguruar një investim dinjitoz.

ZGJIDHJE PËR TË GJITHA BIZNESET

Qëllimi i Alcomm Solutions Shpk është të sigurojë zgjidhje të dedikuara për çdo tip biznesi duke u përshtatur me nevojat dhe buxhetin e klientit.

1

Ndërtesa Komerciale
– Sisteme Monitorimi
– Sisteme Anti-Zjarr

Ndërtesa Komerciale

2

Bare dhe Restorante
– Sisteme Monitorimi
– Sisteme Anti-Zjarr

Bare & Restorante

3

Magazina
– Sisteme Monitorimi
– Sisteme Anti-Zjarr

Dyqane & Magazina

4

Parking
– Sisteme Monitorimi
– Sisteme Anti-Zjarr

Hapësira Parkimi

5

Dyqane
– Sisteme Monitorimi
– Sisteme Anti-Zjarr

Klinika, Spitale & Farmaci

6

Kopshte dhe Shkolla
– Sisteme Monitorimi
– Sisteme Anti-Zjarr

Shkolla & Kopshte

KATEGORITË E PRODUKTEVE TONA

Sisteme Survejimi Inteligjente

Materiale & Sisteme Elektrike

Materiale & Sisteme Ndricimi

Sisteme Alarmi Inteligjente

Sisteme Detektim Zjarri

Materiale & Sisteme Automatizimi

Sisteme Akses Kontrolli

Sisteme te Menaxhuara Parkimi

Pajisje dhe Aksesore Network